IDEA KREATIF

KITA AKAN BERCINTA- ILLA SHANAHILA [LIMITED EDITION]

MYR27.00 MYR25.00

Dalam hidup aku, hanya satu saja masalah besar yang aku terpaksa hadap iaitu abah. 

Tapi, aku silap. Selepas terserempak dengan seorang lelaki ketika sendirian di Perth, masalah besar aku bertambah jadi berganda! 

“Nah, pakai jaket ni. Takut balik Malaysia nanti awak viralkan pulak cakap jejaka Melayu tak gentleman. Biarkan gadis kesejukan di Perth.” – Abid

Dalam sinis seorang Abid, tersembunyi sikap baik dia. Dalam senyum seorang Abid, tersimpan ikhlasnya. 

Dan tanpa sedar, aku mula jatuh suka. Tapi, rupanya hatiku terjatuh di tempat yang salah.

“Saya rasa saya tak boleh pandang awak sebagai kawan, Abid. Saya rasa saya suka awak.” –Fatihah

“Kalau macam tu, saya rasa kita tak payah jumpa lagi lepas ni. Better.” –Abid. 

Aku tak boleh nak buang rasa cinta aku macam tu saja semata-mata sebab dia tak ada rasa yang sama. 

Apakah yang perlu aku buat? Alihkan hati aku pada Shah, si kawan Abid? 

Kalaulah semudah mengalihkan sepinggan nasi di atas meja, aku pasti akan lakukan.

CONTACT US