IDEA KREATIF

🔥🔥 READY STOK [LIMITED EDITION] ~ AKU SENTIASA ADA BY EMY ROBERTO ~NOVEL TERBITAN IDEA KREATIF 🔥🔥

MYR25.00

Tya Lotus - Gadis seksi yang sentiasa menjadi tumpuan.

Berk Ali - Lelaki sempurna dan cukup segalanya di mata kasar setiap wanita.

Pertemuan pertama mereka sudah membuahkan rasa suka di hati masing-masing. Namun untuk menakluki Lotus, bukanlah perkara mudah buat seorang Berk Ali. Berdepan dengan Lotus, dia sentiasa berperang dengan cinta dan nafsu.

“You’re a handsome man with perverted will.” - Tya Lotus

“You don’t have to wear sexy clothes to look attractive, Lotus. Please, saya tak nak apa-apa berlaku antara kita sebelum tiba waktu.” - Berk Ali

Masing-masing saling menggoda dan bila Lotus mula membuka pintu hati untuk menerima Berk, muncul Dilla menggugat segalanya.

Dan hati Lotus hancur berkecai saat dia tahu siapa sebenarnya Dilla di dalam hidup Berk. Tanpa kata, dia pergi membawa diri dengan hati yang luka. Harapannya cuma satu, ingin melupakan Berk sepenuhnya. Namun sejauh mana pun dia cuba untuk pergi, Berk tetap datang padanya dan sentiasa ada untuk dia.

“Don't you think it's our fate bila kita dah berjumpa banyak kali di tempat yang sibuk dan besar macam Barcelona ni?” - Berk Ali

“Fate your head, Berk. Awak yang ikut saya ke mana saya pergi.” - Tya Lotus

“I did follow you but looking for you in this big city is like looking for a tiny needle in the sand.” - Berk Ali

Mampukah Lotus menolak kesungguhan Berk terhadapnya?

Siapa sebenarnya Dilla dalam hidup Berk sehingga Lotus terpaksa berfikir sejuta kali untuk memaafkan dan menerima lelaki itu?

“In order to love, we must learn how to forgive.” - Berk Ali

CONTACT US